ΕΣΠΑ Banner
ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ NEO ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ EXPLORER . Test Drive Now

Μαλαχιάς Α.Ε.


Σχετικά

Σχετικά

Η εταιρία Μαλαχιάς Α.Ε. είναι επίσημος επισκευαστής της Ford Motor Ελλάς στην Αργολίδα.

Μέσω του site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες τα προϊόντα μας και τις μοναδικές προσφορές μας, πάντα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Επιπλέον η εταιρία μας εδώ και χρόνια, έμπρακτα στηρίζει και προβάλει κάθε αξιόλογη πολιτιστική προσπάθεια στην περιοχή μας, και αυτό προβάλουμε και μέσω του δικτυακού μας τόπου.

Ford Μαλαχιάς Α.Ε.
Ford Μαλαχιάς Α.Ε.

Προφίλ

Η εταιρία Μαλαχιάς Α. Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της από το 1973 ως συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων. Το 1989 ανέλαβε την εμπορία αυτοκινήτων και ανταλλακτικών και το service των αυτοκινήτων FORD.

Το 1995 για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μεταστεγάστηκε σε ένα νέο πλήρες συγκρότημα στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αργους-Κορίνθου που λειτουργεί με όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης αυτοκινήτου : Έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, συνεργείο, φανοποιείο και βαφείο. Εκεί επιστεγάζει με τον καλύτερο τρόπο την πολύχρονη παρουσία της εταιρίας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Αργολίδα και την ευρύτερη περιοχή.

Μόνιμη είναι η παρουσία της εταιρίας Μαλαχιάς Α.Ε. στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής γιατί πιστεύει πως μια επιχείρηση μπορεί και πρέπει να προσφέρει στον τόπο της. Ότι το αντικείμενο της - τα αυτοκίνητα Ford - μπορεί να πάει παντού και να συμπράξει στην ανάδειξη του πολιτισμού και της παράδοσης μας, όσο και τοπικών προϊόντων που βοηθούν στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Πιστεύουμε ότι η προβολή και η στήριξη κάθε πολιτιστικής προσπάθειας και κάθε επιχειρηματικής πρωτοβουλίας που αποβλέπει στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου, είναι υπόθεση όλων μας.

Έτσι στεκόμαστε με ενδιαφέρον σε κάθε προσπάθεια, που στοχεύει στο να γίνει η ζωή μας καλύτερη. Στηρίζουμε γόνιμες πρωτοβουλίες και συνεργαζόμαστε με την τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στη συνεργασία, γιατί όλα τα ωραία πράγματα έτσι επιτυγχάνονται, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.

Ford Μαλαχιάς Α.Ε.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΤΑΙΡΙΑ