ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΤΑ FORD RANGER

Γνωριμία με πολλούς ανθρώπους και τόπους.

Η Ford-Μαλαχιάς «παντρεύοντας» ακόμα μια φορά το επιχειρησιακό της αντικείμενο, το αυτοκίνητο, με την επαφή και τη γνωριμία ανθρώπων και τόπων το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, περιηγήθηκε με ένα καραβάνι Ford-Ranger από τις 10 έως τις 16 Οκτωβρίου, οκτώ πόλεις, χωριά και θέρετρα στη γραμμή της Ερμιονίδας, της Τροιζήνας και της Αρκαδίας.

Με μότο: 'Τα καλά νέα της Ford-Μαλαχιάς ταξιδεύουν' "κατ' εμπορίαν και θεωρίαν" η επιχείρηση έφθασε στα Δίδυμα, στην Κοιλάδα, στο Πορτοχέλι, στο Κρανίδι, στην Ερμιόνη, στο Γαλατά, στο Αστρος και στο Λεωνίδιο. Η Ford-Μαλαχιάς ξεκίνησε αυτό το καραβάνι, θέλοντας να γνωρίσει στο αγοραστικό κοινό τους «χρυσούς επαγγελματίες» της Ford, καθώς και τα ελκυστικά προωθητικά προγράμματα. Κάθε μέρα λοιπόν και σε ένα διαφορετικό τόπο με διαφορετικούς ανθρώπους.

Η Δ.Μαλαχιά τόνισε: «Είναι υποχρέωσή μας να επισκεφθούμε τους επαγγελματίες στο χώρο τους, να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους, να νοιώσουμε τις ανάγκες τους και να τους ενημερώσουμε. Αυτή την περίοδο ένας επαγγελματίας ή κάποιος που έχει ακόμα και «1ευρώ» αγροτικό εισόδημα, μπορεί να αποκτήσει ένα Ford-Ranger με κέρδος έως 5.000€. 4Χ2, 4Χ4, Μονή καμπίνα, Μιάμιση καμπίνα, 4πορτο. Από 0% προκαταβολή και εξόφληση σε 72 δόσεις ή εξόφληση με ανισόποσες δόσεις για να πληρώνετε όταν εισπράττετε ή με άτοκο διακανονισμό.»

Τους χρυσούς επαγγελματίες της Ford είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να τα οδηγήσουν ενδιαφερόμενοι από όλες αυτές τις περιοχές. Κατασκευασμένο να διεκπεραιώνει τη σκληρότερη δουλειά, το Ford-Ranger είναι ένα pick-up στο οποίο μπορεί κανείς να βασιστεί. Το στιλ του, η σύγχρονη τεχνολογία και ο εξοπλισμός του συνεργάζονται για να προσφέρουν μοναδική οδήγηση. «Όλα αυτά δε σταματούν στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας» θα επισημάνει η Δήμητρα Μαλαχιά «Το Ford-Ranger συνεχίζει να ανταμείβει εσάς και την οικογένειά σας στον ελεύθερο χρόνο σας. Σε όλα αυτά προσθέστε και τη θηριώδη εμφάνιση χάρη στην οποία δε θα περνάτε ποτέ απαρατήρητοι και θα το βρείτε ασυναγώνιστο.»