Η Μαλαχιάς α.ε. στη Γιορτή του Πορτοκαλιού.

Ανέλαβε την έκδοση ενημερωτικού εντύπου σχετικό με το πορτοκάλι και τη γιορτή. Το διένειμε μέσω ταχυδρομείου τοπικού και περιφερειακού αλλά και με έναν πιο άμεσο τρόπο. Κάλεσε χιλιάδες πιθανούς επισκέπτες προσφέροντας συμβολικά μια τσάντα με πορτοκάλια (προσφορά του συσκευαστηρίου Σούρσου) με χυμούς πορτοκάλι ΡΕΑ(προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας) και το ενημερωτικό έντυπο.

Τόποι πρόσκλησης ήταν τα διόδια στο Σπαθοβούνι, η πλατεία Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη, η πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο. Επίσης σχημάτισε πυραμίδα από πορτοκάλια στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο, η οποία καθ' όλη τη διάρκεια παρέπεμπε στη Γιορτή του Πορτοκαλιού.

«Αργος και Ναύπλιο μια αυλή τόπος είμαστε», είπε η Δήμητρα Μαλαχιά καλώντας το Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Αναγνωσταρά στη γιορτή του Πορτοκαλιού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο περίπτερο της Μαλαχιάς α.ε. μια παρέα νέων και ο Κώστας Μαλαχιάς ζέσταιναν τους επισκέπτες με ζεστό γλυκό κρασί από το οινοποιείο Δούρου σε κούπες ειδικά φτιαγμένες για τη γιορτή από το εργοστάσιο κεραμικών Πιτουρά.

Φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι υπήρχε συνέχεια και η βότκα της ποτοποιίας Μαυράκη έκανε τη διαφορά σε όσους προτιμούσαν άλλη γεύση στο χυμό τους.

Η εταιρεία Μαλαχιάς είναι πάντα δίπλα σε κάθε θετική πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την προβολή και την ανάπτυξη του τόπου. Στηρίζοντας τον τόπο μας στηρίζουμε τους εαυτούς μας.Όπως χαρακτηριστικά είπε η κ.Δήμητρα Μαλαχιά: «Η ζωή θέλει χρώμα και αγώνα και ο καθένας μας ας αγωνίζεται στο μέτρο των δυνατοτήτων του.»